ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ І ПОЛІТИКА ЩОДО ФАЙЛІВ«COOKIE»

Сайт: decathlon.ua

Версія: 18 лютого 2019

ВСТУП

Це політика конфіденційності і політика щодо файлів «cookie» (далі – Політика конфіденційності) для сайту www.decthlon.UA (далі - Сайт або Decathlon.ua).

Сайтом керує Товариство з обмеженою відповідальністю «ДЕКАТЛОН УКРАЇНА», що зареєстроване та діє згідно чинного законодавства України, ідентифікаційний код юридичної особи 42166998, місцезнаходження: м. Київ, проспект Степана Бандери, 15 –Г, Індивідуальний податковий номер 421669926562 (далі – Товариство, Ми, Нам).

Ми знаємо, як важливо для Користувачів (відвідувачів) Сайту (далі – Користувач(і), Ви) дбайливе поводження з Вашими персональними даними. Оскільки для Товариства захист даних відноситься до числа найбільш пріоритетних завдань, отримання, обробка та використання такого роду інформації проводиться нами в суворій відповідності з Законом України "Про захист персональних даних".

По тексту цієї Політики конфіденційності до інформації, даних, які Ви надаєте Товариству в тому числі відносяться Ваші персональні дані в розумінні Закону України «Про захист персональних даних» (далі – Дані, Персональні дані, Ваші дані).

Ця Політика конфіденційності застосовується до всіх сервісів, процедур, пропозицій, які пропонуються та/або розміщенні на Сайті та де згадується або які містять посилання на Політику конфіденційності.

Володільцем персональних даних є Товариство.

Використовуючи Сайт, Ви надаєте свою згоду на обробку Товариством Ваших персональних даних, відповідно до положень цієї Політики конфіденційності.

Ми залишаємо за собою право час від часу вносити зміни в Політику конфіденційності, публікуючи її в новій редакції на Сайті.

I - ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Яку інформацію ми можемо отримувати від Вас?

Ми можемо збирати і обробляти наступну інформацію, персональні дані про Вас:

- інформація (Ваше прізвище, ім'я, по батькові, адреса електронної пошти, адреса доставки, адреса відправки товару, дата народження і номер телефону, стать), яку Ви надаєте, заповнюючи форми на Сайті, в тому числі, коли Ви входите, як Користувач Сайту, підписуєтесь на будь-яку послугу, завантажуєте або відправляєте будь-які матеріали (наприклад, фотографіїі, відео) через Сайт, запитуєте будь-яку інформацію або берете участь в будь-яких конкурсах чи рекламних акціях, які можуть проводитись Товариством.

- Ваші відгуки і фотографії про товари, які Ми реалізуємо, а також відгуки про наші магазини, які Ви залишаєте на Сайті;

-у зв'язку з можливістю входу в обліковий запис, Ваші дані для входу в систему;

-повідомлення, які Ви відправляєте нам, наприклад, для повідомлення про проблеми, які у Вас виникли при роботі з Сайтом або коментарів, що стосуються Сайту або його змісту для відправки інших запитів;

-інформацію з опитувань, яку ми можемо в будь-який час розміщувати на Сайті з метою дослідження, якщо Ви вирішите відповісти на них або брати участь в них;

Коли Ви відвідуєте Сайт, ми можемо автоматично збирати додаткову інформацію про Вас, таку, як тип інтернет-браузера, який Ви використовуєте, будь-який веб-сайт, з якого Ви зайшли на наш Сайт, і ваша IP-адреса (унікальна адреса, яка ідентифікує Ваш комп'ютер в мережі Інтернет), яка автоматично розпізнається нашим веб-сервером. Ви не можете бути ідентифіковані за цією інформацією, і вона використовується тільки для того, щоб допомогти нам у наданні ефективного сервісу на Сайті і для збору широкої демографічної інформації для сукупного використання.

Ваші Персональні дані будуть використовуватись протягом певного періоду, що не є довшим, ніж це необхідно для досягнення зазначених нижче цілей.

Для чого використовуються Ваші дані?

Ми будемо використовувати надану вами інформацію для того, щоб:

-мати можливість обробляти ваші замовлення і надавати Вам послуги та інформацію, запропоновані на Сайті, на отримання яких Ви подаєте запит, в тому числі і в зоні Інтернет - магазина;

- адмініструвати Ваш аккаунт у нас на Сайті;

- перевіряти завантаження даних з Сайту;

- для здійснення доставки, замовленного Вами в Інтернет – магазині Товару;

- поліпшити макет та/або вміст сторінок Сайту і налаштувати їх для користувачів;

- ідентифікувати відвідувачів, підключених до Сайту;

- проводити дослідження демографії наших користувачів і відстеження даних про продажі;

Це допомагає нам гарантувати, що вміст, який ми відправляємо, змінено відповідно до Ваших інтересів, щоб Ви могли отримувати відповідні повідомлення. Зібрана від Вас інформація також буде впливати на те,яку рекламу Ви бачите при перегляді Сайту.

Ви можете повідомити нам, щоб ми не зв'язувалися з вами і не надавали інформацію про наші товари та послуги, або в момент збору такої інформації на Сайті (шляхом установки або зняття відмітки (відповідно до вказівок) одне з полів), або в момент, коли Ви не хочете, щоб ми продовжували використовувати вашу інформацію таким чином, слідуючи інструкціям щодо скасування підписки на будь-які відправлені Вам повідомлення. Ви також можете скористатися цим правом у будь-який час,зв'язавшись з нами, використовуючи контактні дані «Зв'язатися з нами» вкінці цієї політики конфіденційності.

Хто отримує ваші дані?

Ми можемо поширювати (передавати) отримані від Вас Персональні дані нашій материнській компанії Декатлон СА, що зареєстрована у Франції, Лілль, RCS306138900 та її дочірнім компаніям.

Також, Ваші Персональні дані можуть передаватись відповідному перевізнику, який буде здійснювати доставку, замовленного Вами в Інтернет – магазині товару.

Як захищені Ваші дані?

Товариство вживає всіх заходів для забезпечення безпеки Ваших даних, зокрема, для запобігання їх розголошення стороннім особам. Для цього Товариство вживає всіх необхідних заходів для захисту своїх комп'ютерних систем. У разі, якщо Ваші дані передаються субпідрядникам (в основному для зберігання), Товариство гарантує, що субпідрядники підтримують рівень безпеки, який відповідає необхідним стандартам.

Ваші дані передаються за межі України?

Завдяки обміну інформацією з материнською компанією і можливості аутсорсингу обробки деяких даних, Ваші дані можуть бути передані за межі України. В цьому випадку Товариство гарантує, що така передача відбувається в рамках чинного законодавства. Згода на використання Сайту означає, що Ви згодні з можливістю передачі Даних.

Які у Вас права?

Ви маєте права, передбачені Законом України «Про захист персональних даних», в тому числі та не виключно, право на доступ до персональних даних, їх виправлення і відкликання згоди на обробку Персональних даних, що стосуються Вас, відправивши Товариству відповідний запит з зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання (місця перебування) та реквізити документа, що посвідчує Вас.

Товариство гарантує Вам, що Ваші дані не можуть бути використані з комерційною метою без отримання Вашої попередньої згоди.

II - ПОЛІТИКА ЩОДО ФАЙЛІВ «COOKIE»

Що таке cookie?

Коли Ви взаємодієте з Товариством, ми намагаємося зробити цей досвід простим і корисним. Коли Ви відвідуєте Сайт, наш веб-сервер відправляє «cookie» на Ваш комп'ютер або мобільний телефон.

Файли cookie – це невеликі фрагменти інформації, які відправляються на Ваш комп'ютер або мобільний телефон в момент відвідування Вами Сайту і які зберігають, а іноді і відстежують інформацію про використання Вами Сайту. Кількість використовуваних нами файлів cookie зберігається лише під час сеансу роботи на Сайті та закінчується при закритті браузера. Інші файли cookie використовуються для запам'ятовування Вас при поверненні на Сайт, зберігаються довше.

Файли cookie можуть бути встановлені на Сайті, який Ви відвідуєте («Основні файли cookie»), або можуть бути встановлені іншими сайтами, які відображають контент на сторінці, яку Ви переглядаєте («сторонні файли cookie»).

Як ми використовуємо файли cookies?

Ми використовуємо файли cookies для того, щоб: 

- Запам’ятати, що ви відвідували нас раніше: це означає, що ми можемо визначити кількість унікальних відвідувачів, яких ми отримуємо. Це дає нам можливість переконатися, що у нас достатньо ресурсів для тієї кількості користувачів, яких ми отримуємо;

- Налаштовувати елементи рекламного макету та/або вмісту сторінок Сайту;

-Збирати анонімну статистичну інформацію проте, як Ви використовуєте Сайт і звідки Ви зайшли на Сайт, щоб ми могли покращити Сайт і дізнатися, які частини Сайту найбільш популярні серед відвідувачів, а також;

- Збирати інформацію про сторінки на Сайті, які Ви відвідуєте, а також іншу інформацію про інші сайти, які Ви відвідуєте, щоб помістити Вас в «сегмент ринку».

Ця інформація збирається тільки з посиланням на IP-адресу, яку Ви використовуєте, але включає також інформацію про країну і місто, в якому ви перебуваєте, а також назву вашого інтернет-провайдера.

Ця інформація потім використовується для розміщення реклами на основі інтересів на Сайті, яка, як вважається, буде мати відношення до вашого сегменту ринку.

Деякі файли cookie, які використовуються Сайтом, встановлюються нами, а деякі-третіми особами, які надають послуги від нашого імені.

Як управляти файлами cookie?

Більшість браузерів, смартфонів та інших веб-пристроїв зазвичай налаштовані на прийом файлів cookie.

У Вас є різні варіанти управління файлами cookie на вашому комп'ютері або пристрої. Ви можете змінити настройки браузера, щоб запобігти отриманню файлів cookie, або, залежно від того, який браузер Ви використовуєте, Ви можете отримувати сповіщення, коли веб-сайт намагається розмістити їх у своєму браузері.

У більшості браузерів Ви можете дозволити встановлення основних файлів cookie, але відмовитися від сторонніх файлів cookie.

Ви можете видалити cookie, збережені у вашому браузері, використовуючи функцію у вашому браузері. Хоча це не означає, що Ви не будете збирати файли cookie в майбутньому, це дає Вам свободу видаляти файли cookie після того, як Ви були в мережі. Ця функція часто відома як «очищення файлів cookie».

Очищення файлів cookie в одному браузері одного пристрою не призводить до автоматичного видалення їх в іншому. Вам потрібно очистити всі браузери на всіх каналах незалежно.

Зверніть увагу, що блокуючи або видаляючи файли cookie, які використовуються на Сайті, Ви не зможете повною мірою скористатися Сайтом.

Чи потрібно приймати файли cookie?

Для повноцінного використання Сайту в вашому браузері повинні бути включені файли cookie. Деякі функції не будуть працювати, якщо Ви заблокуєте прийом файлів cookie.Файли cookie використовуються для персоналізованого перегляду веб-сайту на комп'ютері, планшеті, мобільному телефоні.

Зверніть увагу, що, якщо Ви вимкнете файли cookie, це обмежить вашу роботу на Сайті, і Ви не зможете створити обліковий запис, увійти в існуючий обліковий запис та зробити покупку через Інтернет. Файли cookie не містять конфіденційної інформації, такої як Ваша домашня адреса, номер телефону або дані кредитної картки.

Наші контакти

Товариство з обмеженою відповідальністю «ДЕКАТЛОН УКРАЇНА»

Адреса місцезнаходження: м. Київ, проспект Степана Бандери, 15 – Г, 04073

Телефон: 0800 21 82 82

e-mail: info@decathlon.ua