Сховати фільтри
Фільтри 0
Сортувати:
Фільтри 0
Рис з куркою карі без глютену 120 г
  • Рис з куркою карі без глютену 120 г
  • Рис з куркою карі без глютену 120 г
Рис з куркою карі без глютену 120 г
  • Рис з куркою карі без глютену 120 г
  • Рис з куркою карі без глютену 120 г
Рис з куркою карі без глютену 120 г
359 грн
FORCLAZ
8757428

Рис з куркою карі без глютену 120 г

359 грн
8757428
FORCLAZ
Рис з куркою карі без глютену 120 г
розмір :
Недостатньо товарів в наявності

Наявність в магазинах

Наша команда розробила цю страву з курки, рису та спецій, щоб внести нотку екзотики у твоє харчування під час бівуаку!

Переваги

Простота у використанні

Час приготування: 10 хв. (гаряча вода).
Градуйований пакет. Застібка-блискавка

Енергетична цінність

511 2147 ккал на 120 г сухої та 370 г готової суміші.426 1789 ккал на 100 г.

Легке транспортування

Упаковка із застібкою. Розміри: 17,5 × 18.5 × 6 см. Загальна вага: 145 г.

Опис продукту

Поради щодо підготовки


Відкрий пакет і зведи два кінці разом, щоб вони торкалися один одного. Залий вміст водою до позначки 5 (250 мл). Змішати, закрити застібку-блискавку і почекати 10 хвилин, перш ніж знову відкривати пакетик.Знову перемішати та скуштувати страву.
Кількість води можна регулювати в залежності від твоїх уподобань.Відчуй себе шефом!

Сублімація і дегідрація?

Ці два методи консервування витягують воду з харчових продуктів за допомогою холодного або гарячого процесу сушіння.У процесі сублімації забирається вода, що міститься в їжі, переходячи з твердого (замороженого) стану в газоподібну форму.

У процесі дегідрації їжа висушується за високої температури. А вода з їжі випаровується.
Для цього рецепта куряче філе смажиться у фритюрі;інші інгредієнти зневоднені.

Переваги рецепту рису з куркою карі

Куряче м'ясо французьке та приготоване перед сублімаційною сушкою.
Безглютенова їжа.
Ця їжа виготовляється у Франції нашим постачальником, розташованим у регіоні Ланди.

Варто знати

Страва готується за 10 хвилини.
Форма та об'єм, що підходять для тренувань на відкритому повітрі. Пакується у безпечному середовищі.
З'їсти все після відкриття.