
Сироватковий протеїн смак полуниці 900 г
Наявність в магазинах
Наявність в магазинах

Безкоштовна доставка для замовлень
від 2000 грн при оплаті онлайн

Безкоштовна видача в магазині
Ми розробили новий сироватковий протеїн для ентузіастів фітнесу, які шукають натуральний на смак порошковий протеїн з простим складом.
Переваги

Набирання та підтримка м'язової маси
Протеїни допомагають підтримувати і збільшувати м'язову масу.
Підвищення вмісту протеїнів
Формула на 69% складається з сироваткового протеїну.
Смак
Смак нашого протеїну підсилюється натуральним ароматизатором.Опис продукту
Роль, яку відіграють білки
Існує три макроелементи:білки, жири та вуглеводи. Вони, серед іншого, забезпечують організм енергією у вигляді калорій. Вуглеводи є основним джерелом енергії для організму і служать ідеальним паливом для фізичних вправ. Білок є одним з цих трьох макроелементів, необхідних для нарощування м'язової маси та забезпечення належного функціонування нашого організму.
Як приготувати сироватковий протеїн?
Ми рекомендуємо змішати лише 150 мл води з 2 мірними ложками протеїну (еквівалентно 30 г) в шейкері, обладнаному ситом. Зменшуй або збільшуй кількість води відповідно до твоїх уподобань. Перемішати протягом 30 секунд і можна споживати. Для отримання більш густого напою змішай сироватковий протеїн зі 150 мл рослинного або коров'ячого молока. Рекомендовано вжити протягом години після приготування.
Що таке BCAA
Чи відомо тобі, що ховається за цими 4-ма літерами? Білки - це послідовності амінокислот. Існує 20 різних видів, 9 з яких вважаються «незамінними» (вони не синтезуються організмом і тому повинні надходити з їжею). 3 з них - амінокислоти. Вони називаються амінокислотами з розгалуженим бічним ланцюгом (BCAA): лейцин, ізолейцин і валін. Їх форма розгалужена, звідси і назва. Вони сприяють нарощуванню м'язів і допомагають у процесі відновлення.
Що таке сироватковий протеїн?
Сироватковий протеїн - це лактозний (молочний) білок.Швидко засвоюється, стимулює анаболізм (нарощування м'язової маси), а тому ідеально підходить для відновлювальних періодів.
Навіщо вживати сироватковий протеїн?
- Легше досягати щоденної норми білка
- Покращити підтримку м'язової маси після тренувань
- Урізноманітнити джерела білка
- Це зручно (можна взяти з собою в спортзал або на роботу)
- Покращити підтримку м'язової маси після тренувань
- Урізноманітнити джерела білка
- Це зручно (можна взяти з собою в спортзал або на роботу)
Наш підхід до нового сироваткового протеїну
21 г протеїну та 5,2 г BCAA на один шейкер, щоб допомогти тобі досягти цілей.
Цей новий протеїн зроблений у Франції.
Виготовлений з натуральних ароматизаторів і підсолоджений молекулами стевії, південноамериканської рослини.
Цей новий протеїн зроблений у Франції.
Виготовлений з натуральних ароматизаторів і підсолоджений молекулами стевії, південноамериканської рослини.
Смак і рецепт навмисно короткі та прості
Ми доклали всіх зусиль, щоб запропонувати тобі протеїн зі збалансованим і тривалим смаком. Якщо ти звик до порошкових протеїнів зі штучними підсолоджувачами, смак нашого нового сироваткового протеїну може спочатку здатися тобі більш ніжним. Щоб підсилити смак, ти можеш регулювати кількість рідини, яку змішуєш з порошком. Наприклад, зміна об'єму на 50 мл суттєво вплине на смак і текстуру. Після проведених нами тестів наша рекомендація - 150 мл на шейкер.
ЯКІСТЬ ВИРОБНИЦТВА ТА СЕРТИФІКАЦІЯ
Наш сироватковий протеїн виробляється у Франції.
50% основного інгредієнта (протеїну) постачається з Франції, 50% - з Нідерландів, Німеччини та Бельгії.
Сертифіковане IFS виробництво харчових продуктів.
Продукція виробляється відповідно до належних виробничих практик та принципів і методів HACCP
Стандарти ISO 26 000.
Контроль якості включає фізико-хімічні, сенсорні, мікробіологічні та токсикологічні перевірки готової продукції: санітарна відповідність та гарантована якість смаку.
50% основного інгредієнта (протеїну) постачається з Франції, 50% - з Нідерландів, Німеччини та Бельгії.
Сертифіковане IFS виробництво харчових продуктів.
Продукція виробляється відповідно до належних виробничих практик та принципів і методів HACCP
Стандарти ISO 26 000.
Контроль якості включає фізико-хімічні, сенсорні, мікробіологічні та токсикологічні перевірки готової продукції: санітарна відповідність та гарантована якість смаку.
Коли вживати сироватковий протеїн?
Вживай відновлювальний коктейль протягом 30 хвилин після спортивного тренування. Ми рекомендуємо мити шейкер відразу після використання. Ти також можеш доповнити свій раціон, вживаючи протеїновий коктейль на сніданок або перед тренуванням.
Рекомендації щодо використання
Окрім фізичної активності, важливо дотримуватися різноманітного, збалансованого харчування та вести здоровий спосіб життя.
При тривалому вживанні (> 6-8 тижнів) обов'язково звернись за консультацією до лікаря.
Цей продукт не рекомендується особам з нирковою або печінковою недостатністю, вагітним жінкам та особам віком до 14 років.
Тримати в недоступному для дітей місці.
При тривалому вживанні (> 6-8 тижнів) обов'язково звернись за консультацією до лікаря.
Цей продукт не рекомендується особам з нирковою або печінковою недостатністю, вагітним жінкам та особам віком до 14 років.
Тримати в недоступному для дітей місці.
Вміст лактози на 100 г
+/- 8.4 г
Поживна цінність
Таблиця поживних речовин: на 100 г | на 30 г порції
Енергетична цінність: 366 ккал | 110 ккал
Енергетична цінність: 1560 кДж | 468 кДж
Жири: 2,5 г | 0,8 г
з них насичені: 1,3 г | 0,4 г
Вуглеводи: 18 г | 5,4 г
з них цукри: 9,5 г | 2,9 г
Клітковина: 2 г | 0,6 г
Білки: 69 г | 21 г
Сіль: 1,2 г | 0,36 г
Енергетична цінність: 366 ккал | 110 ккал
Енергетична цінність: 1560 кДж | 468 кДж
Жири: 2,5 г | 0,8 г
з них насичені: 1,3 г | 0,4 г
Вуглеводи: 18 г | 5,4 г
з них цукри: 9,5 г | 2,9 г
Клітковина: 2 г | 0,6 г
Білки: 69 г | 21 г
Сіль: 1,2 г | 0,36 г